Çamaşır Makinesi Dolapları



Banyo Çamaşır makinesi dolaplarında ilerleyen tasarım ve teknoloji bize banyoların dekorasyonu için değişik malzemelerin kullanılmasına olanak sağlamış durumda;mesela önceden çamaşır makinelerimiz banyomuzda ortada dururlarken artık çamaşır makinelerimiz banyo dolaplarının içerisine saklanılmak suretiyle gözlerden kaybedilmiş durumdalar.





Banyoları estetik, yalın ve çarpıcı bir hale dönüştürmek isteyenlerin için çamaşır makinesi dolabı..



Vitra Form 500+ Çamaşır Makinesi Dolabı, Meşe Açıklaması

Marka:Vitra
Ürün Adı:Vitra Form 500+ Çamaşır Makinesi Dolabı, Meşe
Ürün Kodu:52091
Seri:Form 500+
Renk:Meşe
Ölçü:68x72x95 cm
Montaj Tipi:Yerden
Kaplama:Termoform
Kapak Özelliği:Kulplu, Yavaş Kapanır
Gövde Malzemesi:MDF
Kapak Malzemesi:MDF
Yetkili Servis Hizmeti:Var
Ücretsiz Montaj:Var
Garanti Süresi:2 yıl
Üretim Yeri:Türkiye
Uyarı ve Genel Açıklamalar:Ankastre çamaşır makineleri ile kullanılabilir. Solo makineler için üst panel çıkartılmıştır.

Form 500+ serisi Vitra Çamaşır Makinesi Dolabı

Form 500 ev banyoları için kusursuz bir estetik sağlamak için tasarlandı. Zemine doğru incelen zarif çizgileri, banyolardaki zarafeti ortaya koyuyor. Bu seride bulunan bolbanyo dolapları seçeneğiyle banyonuz hep istediğiniz 'form'a kavuşacak.

Vitra Çamaşır Makinesi Dolabı

Kişiye özel estetik çözümler getiren Vitra banyo dolaplarında kullanılan tüm ürünlerin hammadde ve malzemeleri TSE ve CE normlarına uygundur. Böylece hem insan sağlığını hem de çevrenin geleceğini korur. Vitra banyo dolabı modelleri, görsel güzelliğinin yanı sıra az yer kaplayarak daha ferah banyolar yaratır. Açılı menteşeleri sayesinde daha rahat erişim olanağı sağlarken banyoda yaşanan keyfin dozunu da arttırır.

Vitra Form 500+ Çamaşır Makinesi Dolabı, Meşe Özellikleri

Marka: